Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Svět erotiky už není tím, čím býval, takže se Hugh Hefner (†91) rozhodl pro převratnou změnu a z amerického Playboye odstranil nahotinky. Titulní stranu posledního hanbatého vydání nemohl ozdobit nikdo jiný než Pamela Anderson (56), jejíž jméno je synonymem slova Playmate.

Sexbomba z Pobřežní hlídky neměla se svlékáním nikdy problém, o čemž svědčí nejen její peprné snímky z pánských magazínů, ale také domácí erotické video, které se stalo internetovou senzací. Nabídku od Hefnera prý konzultovala se svými syny, kteří ji podpořili. Pokud ovšem Brandon (19) a Dylan (17) čekali jen decentní provokaci, budou se nejspíš dost divit.

Pamela dostala prostor na 12 stránkách, kde se pořádně odvázala. S padesátkou na krku vystavila ňadra na hollywoodském chodníku slávy u hvězdy se jménem zakladatele Playboye. Na fotkách se samozřejmě vyřádilo grafické oddělení, takže se příliš neliší od těch, které Anderson nafotila před několika desetiletími.

Na stránkách Playboye sice vypadá jako mladice, ale na silvestrovské párty, kde aktuální vydání Playboye pokřtila, měla do sexbomby hodně daleko. Pamela šokovala podezřele přifouknutými rty a unavený obličej maskovala slunečními brýlemi. Vedle nepřehlédnutelné travesti divy Elaine Lancaster tak působila jako její chřadnoucí tetička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám