Hlavní obsah
Článek

Téměř devadesátiletý stařík Hugh Hefner (†91) má pod palcem nejen nejznámější pánský magazín, ale i modelky, které nemají vůbec žádný problém s odhalováním. Zakladatel Playboye dokonce jednu takovou modelku pojal za svou ženu.

S vnadnou blondýnkou a samozřejmě i Playmate Crystal (29) je Hefner už tři roky ženatý, byť jen málokdo věří, že s ním sexy kráska prožívá neopakovatelné intimní chvilky. Svazek s o šedesát let starším boháčem ale Crystal přináší výhody.

Samozřejmě vůbec nemusí řešit stav svého konta, čehož také patřičně využívá. Pořádá jednu párty za druhou a snaží se prorazit také jako dýdžejka. Na jednom z večírků si poměřovala své vnady s kamarádkou, jež vypadala téměř jako její dvojče.

Přeci jen by si ale měla dávat větší pozor. Hefner je pořád vitálním staříkem a klidně by se do její kamarádky mohl zakoukat a s Crystal se rozvést. Dva rozvody už má ostatně tento promiskuitní bonviván za sebou. Rozpad manželství by však profesionální zlatokopka neměla nikdy dopustit. Jako bohatá sexy vdova totiž jednou bude značně lákavým zbožím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám