Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když počátkem roku 2014 dorazil do kin film Vlk z Wall Street, diváky nenadchnul jen Leonardo DiCaprio (49) v jedné ze svých nejlepších rolí, ale především mladá australská herečka Margot Robbie (33), která se rázem stala novým sexsymbolem. Neustálé experimentování s vizáží se jí ale vymstilo.

Blonďatá kráska se ve filmu režiséra Martina Scorseseho dočkala několika erotických scén, při nichž na plátně ukázala i ňadra. Leonardo DiCaprio si s Margot užil opravdu příjemné chvilky, a nejspíš mu vůbec nevadilo, když musel intimní záběry před kamerou několikrát opakovat.

Sexy Australanka okouzlila dokonce i Hugha Hefnera, který zatoužil po tom, aby se Margot svlékla pro Playboy. Filmová manželka Leonarda DiCapria ovšem o tuto nabídku nestála. Když si poté nabarvila vlasy na hnědo, přidala si několik let, a Hefner (†91) už ji ke spolupráci nepřemlouval.

Později se herecká hvězdička naštěstí vrátila k blond hřívě, která ji proslavila, a opět se stala sexsymbolem. Margot ale nechtěla divákům zevšednět, a na společenské akci v New Yorku se předvedla ve velmi nelichotivé podobě. Přísně stažené vlasy jí vůbec nesvědčí a dříve křehká herečka s novým účesem vypadala jako bachařka, s níž by si žádný muž raději nezahrával.

Reklama

Další články

Načítám