Hlavní obsah
Článek

Vánoční romantický snímek Láska nebeská z roku 2003 učaroval miliónům diváků po celém světě. Stále se ho každoročně nemohou dočkat. Pěkné vzpomínky na film má i herečka Martine McCutcheon, která si zahrála Natalie, filmovou lásku Hugha Granta (63). Na svém Instagramu sdílela vzpomínkovou fotku na francouzskou premiéru filmu. Na černobílém snímku z hotelu Ritz je herečka ve večerním outfitu a Grant se na ni uznale dívá.

„Připadala jsem si jako v pohádce,“ svěřila v popisku snímku McCutcheon a doplnila, že s nimi v hotelu zacházeli jako s královskou rodinou a oni si tak mohli plně užít veškeré promo akce.

McCutcheon má ostatně s Grantem velmi dobrý vztah. „Byl to opravdu moc milý muž. Po ránu byl trochu bručoun, dokud si nedal svůj šálek čaje, ale pak byl absolutně fantastický. Cítila jsem se díky němu dobře. A i když jsem hrála s tak velkými jmény, cítila jsem, jako bych mezi ně zapadala,“ svěřila herečka v jednom z rozhovorů v minulosti. Vzájemná náklonost se tedy projevila i na plátně. Většina českých diváků se totiž nemůže dočkat, až dnes večer rozbalí dárky a spokojeně se zachumlají u televize při sledování Lásky nebeské. Sledovat ji můžete od 22:00 na TV Nova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám