Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodská ikona Hugh Grant (63) je po včerejším slavnostním udílení Oscarů pod palbou kritiky. Fanoušci ho doslova bombardují za rozhovor, který poskytl modelce Ashley Graham (36), jež onoho večera zpovídala celebrity pro televizní přenos. Videa z nevydařeného interview s Grantem nyní kolují po internetu a lidé dávají herci za jeho povýšenecký postoj a způsob odpovídání pěknou ‚sodu‘.

Hvězda filmů jako Notting Hill či Čtyři svatby a jeden pohřeb dala od začátku rozhovoru najevo svůj očividný nezájem s modelkou vůbec mluvit, hercovy odpovědi byly velmi stručné. Lidé dokonce hovoří o tom, že se zdálo, jako by jí pohrdal.

Nejhorší moment ovšem nastal, když se jej Ashley zeptala na jeho účinkování ve filmovém hitu Na nože: Glass Onion, jemuž nejdřív vysekla poklonu a následně se herce zeptala, jak zábavné je točit něco takového. „Byl jsem v tom sotva tři sekundy,“ odpověděl Grant.

„Ale i tak to musela být legrace, bavil jste se?“ snažila se trapný moment zachránit Graham, na to Grant stroze odvětil: „Ehm... skoro,“ načež modelka udržela dekorum a herci už raději jen poděkovala za rozhovor a ještě dodala, že bylo milé si s ním popovídat. Grant ovšem jen odvrátil zrak a zakoulel očima.

Zatímco Graham se dočkala od lidí na internetu obdivu, že rozhovor ustála s grácií, Grant je terčem pořádné kritiky. „Nejhorší moment od facky Willa Smithe,“ komentoval jeden uživatel situaci s narážkou na loňský incident, kdy herec udeřil přímo na podiu moderátora Chrise Rocka za nemístný vtip směrem k jeho manželce Jadě Pinkett Smith.

„Snaží se Hugh Grant poskytnout nejnepříjemnější rozhovor všech dob?“ ptá se jeden komentující a další přikyvuje: „Nejradši bych si zalezl pod hromadu židlí.“

„Ashley si zaslouží čestného Oscara, že to s Hughem Grantem vydržela,“ zní další komentář, kterých na sociálních sítích najdete momentálně tisíce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám