Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Honza Musil má pořádný důvod k radosti, stane se znovu dědečkem. Radostnou zprávu mu oznámila mladší dcera Veronika.

„Když vám dcera sdělí takovou zprávu, je to vždy krásný pocit. Čtyři vnoučátka, to už bude dobrá parta,“ svěřil Super.cz. „Moc se těšíme a hlavně klidný průběh mateřství a zdravíčko!,“ přeje své těhotné dceři Musil.

Role dědečka pro něj není žádnou novinkou od svých dvou dcer má už tři vnoučata. Od mladší a v současné době těhotné Veroniky má vnuka Jakuba, od starší dcery Lucie vnučky Sáru a Viktorii.

„Jaký jsem dědeček musí posoudit rodina, ale rozhodně si to užívám. Rodiče vychovávají a babičky a dědečkové rozmazlují,“ říká moderátor. Přestože není ještě dědečkem v důchodu a stále pracuje, bude se snažit být dceři vždy po ruce. „Pomoc je u nás v rodině samozřejmost. Na rodinu a hlavně vnoučata si udělám čas vždy,“ dodává natěšený Musil.

Obě dcery má moderátor s bývalou manželkou Ivetou. Přestože jim manželství nevyšlo a moderátor přiznal svou sexuální orientaci ke stejnému pohlaví, na jejich skvělých vztazích nic z toho nemělo vliv, a i jako bývalí partneři spolu skvěle vychází. Oblíbený moderátor nepřestává být své exmanželce vděčný za dvě krásné zdravé děti, které mu přivedla na svět. Dnes je Honza Musil ve šťastném registrovaném partnerství s Jakubem Bialým.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám