Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pád ze žebříku, který se mu přihodil jen pár dní před Vánocemi, ho upoutal na nemocniční lůžko. Jan Musil (56) si při úrazu poranil páteř, zlomil žebra a propíchnul plíci. Během dvou měsíců musel absolvovat další dva chirurgické zákroky, které ale bohužel nebyly poslední.

Za několik měsíců ho totiž čeká další operace, lékaři by mu při ní měli odstranit kovovou destičku, kterou mu po poranění páteře voperovali. „Už mi vytáhli svorky, které jsem měl místo klasických stehů. Čeká mě ještě CT vyšetření a kontroly po třetí operaci. Pak se rozhodne, co bude dál,“ svěřil Musil časopisu Sedmička.

Zdravotní stav moderátora se ale stále lepší. Za pomoci fyzioterapeutů se už postavil na nohy a chodí o berlích. „To, že už stojím a chodím o berlích je výsledkem obrovské dřiny a trpělivosti mých lékařů a fyzioterapeutů. Jsou neuvěřitelní a byť to bolí - na každé cvičení se moc těším! Patří jim velký dík,“ svěřil se Musil na sociální síti a přidal fotografii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám