Hlavní obsah
Článek

Jako mnoho dalších známých osobností, i herečka Hilary Duff (36) se vyfotila při kojení a fotku pověsila na svůj účet na Instagramu. Ovšem jí šlo o to, něco sdělit.

K něžné kojící fotce přidala Hilary velice dlouhé vysvětlení toho, proč právě v šestém měsíci končí s kojením. „Odsávání mléka v práci je na prd,“ postěžovala si herečka, která už od února znovu točí a dodala: „Neměla jsem žádný volný čas, takže jsem odsávala mléko ve chvílích, kdy kolem mě bylo několik lidí a předělávali mi vlasy a make-up do další scény. K tomu nápor na bradavky, které jsou kvůli této agresivní mašině pořád pod tlakem a do toho ještě odporný zvuk odsávačky, který vám zní hlavou ve dne v noci.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Am I doing this right?

Příspěvek sdílený Hilary Duff (@hilaryduff), Led 4, 2019 v 12:58 PST

Herečka už byla psychicky vyčerpaná a rozhodla se, že je racionální řešení s odsáváním přestat. Svým veřejným přiznáním chtěla podpořit všechny ženy, které před tímto rozhodnutím stojí a ukázat jim, že v tom nejsou samy. A také, že to není nic špatného.

Své druhé dítě, dceru Banks Violet Bair, má s Matthewem Komou (31), který ji před pár dny požádal o ruku. Její nastávající komentoval fotku slovy „Moje hrdinka“ a srdíčkem v komentáři jí vyjádřily podporu například i zpěvačka Jessica Simpson (43), modelka Georgia May Jagger nebo britská blogerka Louise Roe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám