Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Hilary Duff (36) je velmi častou návštěvnicí havajských ostrovů. Téměř vždy, když je zvěčněna v plavkách a na svém oblíbeném paddleboardu, je to v této destinaci. Strávila tam i několik posledních dnů.

Společnost jí jako obvykle dělal její syn Luca, kterého má s exmanželem Mikem Comriem, a také kamarádka. Občas se s ní na pláži objeví i nějaký ten muž, většinou ale stejně rychle i zmizí. Dlouhodobější vztah po rozchodu s bývalým manželem prožila s trenérem Jasonem Walshem, ke kterému se přihlásila i na sociálních sítích, naposledy ji média spojovala s jistým podnikatelem Elym Sandvikem.

Volnu Duff na Havaji předcházela nepříjemná zkušenost, její losangeleský dům byl vykraden. Lupiči si odnesli šperky za tisíce dolarů. „Tohle je děsivá a znepokojující situace pro každého. Ale Hilary je vděčná, že její rodina, personál, její dům i zvířata jsou v pořádku,“ uvedla mluvčí herečky. Ta byla v době incidentu pryč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám