Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka amerického herce Aleca Baldwina (66) oznámila, že je těhotná. Hilaria Baldwin (40) loni během sedmi měsíců prodělala dva potraty, touhou po dalším dítěti se ale ani v těžkých dnech netajila.

Zprávu Hilaria zveřejnila na sociální síti prostřednictvím krátkého videa z ultrazvuku, na němž je slyšet tlukot srdce dítěte. „Nechám mluvit miminko, protože já sama nemám slov, abych popsala, jaké pocity ve mně tento zvuk vyvolává. Právě jsem se dozvěděla skvělou zprávu, že všechno je v pořádku a tohle maličké je zdravé. Chtěla jsem to s vámi sdílet. Tak jdeme na to,“ napsala Baldwin.

Sdílná byla Hilaria i v případech, kdy těhotenství nedospělo ke zdárnému konci. Druhý potrat, který prodělala loni v listopadu, pro ni byl zdrcující. „Byla to bolest, jakou jsem nikdy předtím nezažila, málem mě udusila,“ řekla mimo jiné.

Za svou otevřenost si od některých lidí vysloužila negativní komentáře, v nichž ji osočovali, že touží po pozornosti nebo že už je na dítě stará. „Ztrátou dítěte se dostanete na úplné dno. A to je opravdu příšerné. Ale také to otevře oči. Protože chápete a prožili jste skutečnou bolest. Trollové se pak zdají ještě menší, než už jsou,“ odpověděla tehdy Baldwin.

S manželem Alecem vychovávají šestiletou Carmen, čtyřletého Rafaela, tříletého Leonarda a ročního Romea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám