Hlavní obsah
Článek

Na mediální pozornost si partner herečky Henriety Hornáčkové (39) nepotrpí. Otce své pětiměsíční dcery Babetky tak blondýnka ukázala až pět měsíců po jejím narození. S muzikantem Honzou mají totiž ještě jednoho potomka. Představili společný divadelní projekt.

"I proto jsem se musela po porodu dostat hodně rychle do kondice," vysvětlovala Henrieta, která spolu s kolegy a partnerem nejprve v dubnu v Malostranské besedě představila představení Pingls aneb Hot Café Revue, založené na swingu a grotesce, a posléze byli hlavními hvězdami oslav 90. výročí vydavatelství Supraphon.

"Tanečně-pohybové představení na živou hudbu byl můj prvotní nápad. Samozřejmě že i díky vztahu s Honzou. On miluje starý jazz z 20. let a já tanec. Šla jsem Vodičkovou ulicí a měla jsem fakt živou vizi, že to bude," vyprávěla.

"Honza mezitím dostal svolení k znovuobnovení Originálního pražského synkopického orchestru, jehož se stal novým kapelníkem. Takže jsme s Lucií Pernetovou mámami tohoto projektu a jsem ráda, že jsme ho porodily. Ale samozřejmě bez Honzy, choreografa Martina Packa a úžasných kolegů herců by Pingls nebyli takoví, jací jsou," dodala.

"Je to takové moje druhé dítě, tak jsem byla dost nervózní, jak to celé dopadne. A vypadá to, že roční dřina se vyplatila. A do toho otěhotnět, odnosit mimi, porodit a chodit po celou dobu na zkoušky nebylo jednoduché, ale asi nejdůležitější je, že mě to bavilo a je to moje radost. To pak věci jdou samy," uzavřela Henrieta.

Černobílé fotografie z představení pořídil herec Hynek Čermák spolu s manželkou Veronikou, která v Pingls také hraje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám