Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj požehnaný stav se jí podařilo tajit sedm měsíců. Bříško ale nešlo skrývat neustále, a tak se v říjnu Henrieta Hornáčková (40) pochlubila krásnou novinou. V divadle hrála do poslední chvíle a na mateřskou dovolenou nastoupila teprve před několika dny.

Přestože už se herečka pomalu připravuje na nejkrásnější období v životě, nesedí doma a neprohlíží si výbavičku. Spolu se svými kolegy si ani měsíc před porodem nenechala ujít tradiční akci Řeka přání, kde pouštěla po Vltavě vodní lampiony.

„Musela jsem přijít, je to skvělá akce. Vím, že ne všechny děti jsou a budou na tom stejně jako náš nový tvoreček, proto jsem tu chtěla a musela být. Pokud každý alespoň trošku pomůže, i život těch třeba opuštěných dětí se může zlepšit,“ svěřila Henrieta, která se na akci pochlubila svým rostoucím bříškem.

Herečka si pohlaví miminka, které čeká s muzikantem Honzou, nenechala prozradit. Během Vánoc se tak může těšit na ten nejhezčí letošní dárek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám