Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé od doby, kdy na jaře zkolabovala, kvůli čemuž nemohla vyrazit na turné k poslední desce Consequences, o sobě zpěvačka Helena Zeťová (43) dala vědět. Půvabná blondýnka během prvního nouzového stavu prakticky zmizela z Prahy a odstěhovala se na rodné Valašsko.

Do metropole přijela jen na otočku na zřejmě poslední malou párty v barber shopu Lakyho Royala, partnera missky Natálie Kočendové (24), která přišla v 6. měsíci o miminko. "A hned se zase vrátím domů. V Praze mám sice byt, ale ukousala bych se tady nudou, když nemůžeme nikde vystupovat. Koncertů jsem v létě stihla jen pár," svěřila Super.cz.

Helena žije s tátou Pepou Zetěm, který má hospodu v Rožnově, a bydlí tak ve svém rodném domě, který dává do pořádku. "Možná už tím tátovi lezu na nervy, ale baví mě to a něčím se zabavit musím. Naučila jsem se rekonstruovat nábytek, tak bych to možná už mohla dělat na zakázku," pochlubila se nám svojí zručností. "Zase mu ale občas vypomůžu v hospodě, samozřejmě zadarmo, v rámci rodinných vztahů," dodala.

A z čeho žije? "Prodávají se moje desky v elektronické podobě, něco jsem si na horší časy našetřila, a já dokážu vyjít s málem. Stačí mi příroda, pes a kocour, který dneska zrovna ulovil krtka, ale toho si fakt k večeři nedáme," smála se. "Uvažuju i o tom, že bych se vrátila do Řecka," krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám