Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Helena Zeťová (43) neměla na začátku nouzového stavu příliš důvodů k úsměvu. Chvíli předtím, než se zakázaly všechny veřejné akce, musela zrušit turné, a to ze zdravotních důvodů.

„Táhlo se to od dokončení desky. Plesy, jiné práce, vstávání, asi i nervy, imunita a různé osobní příběhy, až přišel kolaps. Mé hlasivky jsou funkční z třetiny...,“ svěřila se tehdy na sociálních sítích. Další rána pak přišla s nařízením vlády, kdy ze dne na den zůstala většina umělců bez jediného kšeftu.

Blondýnka, známá z dnes již zaniklé kapely Black Milk, v té době neskrývala rozporuplné emoce. „Aspoň je čas skutečně přemýšlet... Tedy oprava: Dodatek pro všechny, co budou psát, že vypadám smutně... nechce se mi bejt ani veselá, ani krásná... Proto ta první věta...,“ napsala si k fotce u krbu, kde měla do úsměvu opravdu daleko.

S prvními slunečními paprsky se ale zpěvačce vrátil úsměv na tvář. Chytá bronz u tatínka na zahradě a své příznivce konečně potěšila dávkou optimismu: „Trošku sluníčka, pak špekáček...Jsem tak šťastná, že jsem u táty.. Všem, co jsou zavření v bytě a není jim dvakrát dobře, posílám aspoň pusu!,“ píše krásná blondýna z prosluněné zahrady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám