Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Helena Zeťová (43) neprožívá lehké období. Už předtím, než byly zakázané veřejné akce, musela sama ze zdravotních důvodů zrušit naplánované turné k nové desce. Fanouškům se ozvala po dlouhé době s krátkým vzkazem.

Vyplývá z něj, že vztahy z dob, kdy vystupovala s kolegyněmi Terezou Černochovou (40) a hlavně Terezou Kerndlovou (37) v triu Black Milk jsou stále, co se druhé jmenované týče, na bodu mrazu.

"Aspoň je čas skutečně přemýšlet... Tedy oprava: Dodatek pro všechny, co budou psát, že vypadám smutně... nechce se mi bejt ani veselá, ani krásná... Proto ta první věta... Jsem přesvědčena, že jiné krásky v plavkách s rouškou, to vezmou za mě... Já mám volno...," napsala na instagramovém účtu.

A všem bylo jasné, že si rýpla do bývalé kolegyně, která se právě takhle na sociální sítě fotí. "Vím, koho máte na mysli s těmi kráskami v plavkách a rouškou, také mi to hlava nebere, proč se neustále musí takhle předvádět, někdy mi to přijde jako výsměch, ale tak to někdo má. Vy zase umíte skvěle zpívat," napsal jí jeden z fanoušků a nebyl sám, kdo zpěvačku podpořil.

Reklama

Další články

Načítám