Hlavní obsah
Článek

Neustále pendluje mezi dvěma domovy. Na svůj kočovný život si ale Helena Zeťová (43) nestěžuje, na dvou či čtyřech kolech je šťastná.

„Kdysi jsem měla velice kladný vztah k motorkám, tedy jako spolujezdec. Sama jsem nikdy motorku nevlastnila,” svěřila se nám během návštěvy pražského veletrhu Motosalon zpěvačka a dále uvedla: „Kdysi jsem chtěla mít motorku, ale neměla jsem na to peníze. Teď se zase bojím.”

Spíš než na motorce jezdí zpěvačka dlouhé vzdálenosti autem. Bydlí totiž částečně v Česku a částečně v Řecku. Konkrétně pobývá v Řecké Makedonii ve městě Soluň. „Jezdím do Řecka a navíc s pejskem, což by na motorce moc nešlo,” vysvětluje Helena.

Zpěvačka je smířená s tím, že cesta do jejího druhého domova jí zabere hodně času. „Jednou jsem cestu zvládla v rekordním čase 13 hodin, jindy jsem zase jela 27 hodin. Záleží, kolik je na hranicích lidí, kolik defektů dostanu a podobně,” směje se.

Pendlování mezi dvěma domovy jí zatím vyhovuje. „V Česku mám práci, v Řecku mám domov. Snažím se vždycky naplánovat co nejvíc pracovních aktivit za sebou a pak být co nejvíc dní tam,” vysvětluje Helena Zeťová, které na životě v Řecku nejvíc vyhovuje krásné počasí a skutečnost, že ji tam nikdo nevnímá jako známou zpěvačku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám