Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po osmnácti letech tráví zpěvačka Helena Zeťová (43) léto v Česku. Kvůli tomu, že se rozešla se svým řeckým přítelem. Na nového chlapa zatím nemá ani pomyšlení, stačí jí její dva pejsci. Ten mladší, šestiletý jack russell teriér, ale těžce onemocněl. Zpěvačka mu musela nechat amputovat nohu.

"Muselo se to vyřešit takhle radikálně, protože měl ten nejhorší druh osteosarkomu. Šance jsou dost malé, ale třeba se stane zázrak. Zatím se tváří, že je mu fajn, tak budeme bojovat až do konce. Se třemi nožičkami se to snaží zvládat, když je veselý, je to lepší, když je unavený, tak horší," svěřila nám Helena na propagační akci pro Psí den, který proběhne 9. září na Praze 13.

"Já nejsem z těch, co by se vzdávali. Pan doktor mi říkal, že někteří lidé už v takovém stavu pejska nechají utratit, protože je minimální šance na vyléčení. Ale já tomu nevěřím, dokud je šťastný a veselý, tak proč by měl odcházet?" míní zpěvačka, která má ještě dalšího psa. "Moc hodný na něj není, sem tam se poškubou. Ale jsou spolu odmala, spinkají spolu v pelíšku a Ben je pořád, i bez té nožičky, silnější, tak se nedá," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám