Hlavní obsah
Článek

Když jsme se účastnili vzpomínkového večera na textaře Pavla Vrbu, největší šok nám připravil muzikant Lešek Semelka. Nevlastní otec zpěvačky Heleny Zeťové (43) totiž přímo na pódiu prozradil, že má po mrtvici.

"Bylo to loni, ale brilantně jsem se z toho dostal. Už mohu dělat cokoliv, jezdím na kole, hraju tenis, vystupuju s kapelou a pracuju na novém domě, protože jsme se se ženou odstěhovali na venkov. A dokonce i kouřím," řekl Super.cz Lešek.

Právě i mrtvice, kterou prodělal, Pražáka, který žil roky ve Vršovicích, přiměla, aby změnil hektický životní styl v metropoli za trochu toho klidu. "Už jsem měl po krk té bojové zóny. Nelíbilo se mi, jak se tady lidé chovají, jak se nezdraví ani sousedé v domě, jak se za bílého dne krade, loupí a přepadá. Každý den, když jsem šel na vycházku se psem, mne obtěžovala stejná skupinka nemakačenků, kteří po mně chtěli drobné," vyprávěl Super.cz.

"Teď jsme na venkově, máme dva krásné psy, všichni mě mají rádi. I moje žena Alenka, jejíž nápad to vlastně byl, si zvykla. Žijeme jiný život a objevili jsme jiné hodnoty. Žádné párty a návštěvy stále stejných hospod ze setrvačnosti, poslouchat stejné kecy a dívat se na stejné ksichty," pokračoval.

"Takže jsme koupili v privatizaci náš byt, pak ho prodali a koupili jsme si dům. Právě po mrtvici nám známí půjčili chatu, kde jsme strávili deset měsíců, a to nás přesvědčilo," svěřil Semelka, který už se v novém bydlišti stal čestným členem hasičského sboru a dostal i vlastní klíč od tenisových kurtů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám