Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když zpěvačka Helena Zeťová (43) zavítá do Prahy, je to skoro svátek. I když nabídek na vystoupení má stále hodně, často je odmítá, s přítelem žije již několik let v Řecku. Nyní kvůli svému kamarádovi Fandovi přijala nabídku zazpívat na vlasové show.

Sama přiznává, že poslední dobou je tady častěji kvůli připravované desce. „Určitě plánuji i nějaké podzimní turné po klubech s nějakými skvělými muzikanty. Ty musím nejdřív někde posbírat, ale to půjde,“ říká zpěvačka, která žije v řecké Soluni a k tomu si udržuje letní byt, vzdálený asi sto kilometrů, v jednom malém letovisku.

„Je asi čtyři sta metrů od pláže. Moji rodiče jsou tam pečení vaření,“ směje se Zeťová. Přestože Helena vystupovala na vlasové show, sama svým vlasům prý moc péče nedává. „Ráno vstanu a udělám si culík. Není to z neúcty k divákům, ale proto, že se tak cítím nejlíp,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám