Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Porotkyně druhé řady Česko Slovenská SuperStar Helena Zeťová (43) po letech zapírání konečně přiznala, že ji bývalý partner Jaroslav Bednář (47) fyzicky napadal. V červnu 2008 dokonce s podezřením na krvácení do mozku a podlitinami po celém těle skončila v nemocnici. Pak ale tvrdila, že ji zbil neznámý kamarád. Až nyní kápla božskou.

Hokejový útočník, v současnosti nastupující za švýcarský Davos, se zřejmě nedržel hesla "Ženu ani květinou neuhodíš". Není divu, že Helenin vřelý vztah k hokeji poněkud ochladl. "Když dostaneš několik ran hokejkou, tak se ten pozitivní vztah trochu naruší," řekla Helena v talkshow slovenské moderátorky Adely Banášové. To bylo prý spolu s nevěrou bývalého přítele hlavním důvodem, proč Helena v listopadu 2008 vztah ukončila.

Jaroslav Bednář si totiž začal potají s misskou Lucií Hadašovou (37), s kterou nyní žije a mají spolu osmiměsíční holčičku Denisu. Před Helenou Zeťovou udržoval poměr také se zpěvačkou Darou Rolins (51).

"Během vztahu s Bednářem jsem si od Dary dokonce vzala návod k obsluze, ale nepomohlo to," dodala zpěvačka v pořadu s tím, že přesto partnerství s Bednářem nelituje. Dara již v minulosti několikrát potvrdila, že hokejista měl poněkud prudší povahu, ale na ni samotnou ruku nevztáhl.

Reklama

Další články

Načítám