Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Vaška Noida Bártu (43) v poslední době potkáváme docela často. Ale ne na večírcích, jak jsme byli zvyklí, ale při představování jeho práce. "Nechci se chlubit, ale tentokrát je čím. Mám osobní rekord, který už asi nikdy nepřekonám, že během měsíce vychází pět desek, kde jsou moje písničky," svěřil nám Vašek.

Nejprve to bylo muzikálové CD, kde se objevil jednak jako interpret skladeb z Aidy, ale objevily se tam i písně z muzikálu Němcová!, který napsal pro svoji exmanželku Lucii Bílou (57). Následovalo Belleville Báry Basikové (61), kde byl autorem všech písniček a jeho vlastní deska. "Na tu jsem si ale napsal jen tři písničky. Zjistil jsem si, že posluchač reaguje na hlas a v kombinaci se známými převzatými skladbami je to ideální," míní Vašek.

"No, a když jsem dodělal písničky pro Báru, během nichž jsem se nechtěl rozptylovat něčím jiným, tak jsem složil i písně na desku pro Kamilu Nývltovou," dodal.

K tomu ještě zkouší hlavní mužskou roli v muzikálu Lucie, který bude mít premiéru v říjnu. Na press show, kde se část předváděla, ale moc kladných ohlasů nebylo. "Přiznám, že to dokonalé nebylo, měli jsme trému, nové kulisy a kostýmy, ve kterých jsme ještě nevystupovali. Ale teď už je to mnohem lepší," ujistil nás.

A proč už ho nepotkáváme na mejdanech? "Tak kvůli práci a hlavně si dávám takový detox. Takže pauza od mejdanů až do ledna. Potřebuju mít čistou hlavu, už toho bylo dost. Dokonce jsem se sebral a odjel na dovolenou způsobem, že jsem přišel a koupil první volný let. Dopadlo to Madeirou a byl jsem nadšený," uzavřel Noid.

Reklama

Další články

Načítám