Hlavní obsah
Článek

Máte už dost laciných modelek, které kromě svlékání nikdy nic nedokázaly? Nebaví vás koukat na vychrtlé krasotinky bez špetky sexappealu a šarmu? V tom případě pro vás máme příjemnou změnu.

O své postavy se perfektně starají nejen atraktivní modelky, ale i populární české a slovenské zpěvačky. Taková Petra Janů (71) se za svou postavu rozhodně nemusí stydět. A to už jí, pánové a dámy, táhne na 60! Její svůdné křivky v bikinách by jí mohla závidět i kdejaká devatenáctka, která každé léto tvrdě maká, aby na Jadranu neudělala ostudu českým turistům.

Na atraktivní postavu v bikinách je právem pyšná také stálice české pop music Helena Vondráčková (76). Její úžasné tělíčko by jistě přilákalo pozornost mužů i na proslulé pláži Copacabana, o níž Helena zpívá v jedné ze svých nejznámějších písní.

Vondráčková se ovšem ráda opaluje nejen v exotických destinacích, ale i v českých luzích a hájích. Tuzemští rybáři ji dokonce mohou spatřit, jak se promenáduje v sexy bikinách na svém hausbótu na Slapech.

Padesátka na krku vůbec nemusí trápit smyslnou Heidi Janků (61), která snad zastavila čas. Sympatická zpěvačka okouzluje dokonalou postavou i zářivým úsměvem, jímž odzbrojí úplně každého.

Ani naši slovenští sousedé nemusí zoufat. Mají přece operní divu Sisu Sklovskou. Šestačtyřicetiletá dáma se nebojí pózovat na odvážných fotkách a ukazovat svým fanouškům postavu jako lusk.

Jaký mají krásné zpěvačky recept na nesmrtelnou krásu? Svět šoubyznysu nikdy nespí a pěvecký talent nemusí vždy stačit k tomu, aby se naše zasloužilé hvězdy udržely na výsluní. Právě proto o sebe dbají, pravidelně cvičí a snaží se moc nepřejídat. Kariéru zmíněných zpěvaček navíc nepřerušilo ani mateřství a starost o děti.

Reklama

Další články

Načítám