Hlavní obsah
Článek

Helena Vondráčková (76) se statečně usmívá na všechny strany, ale přesto ji v hloubi duše neustále trápí to, co jí osud nedopřál. „Exmanžela Helmuta si brala s tím, že spolu budou mít tři děti. Bohužel se jim to nepodařilo,“ tvrdí sestra zpěvačky Zdena.

„Heleninou nejslabší niternou stránkou je rodina. Helena vždycky říkala, že by chtěla mít tři děti. Šla s tím i do svazku s Helmutem, ale dopadlo to, jak to dopadlo,“ říká Zdena v dokumentu Já půjdu dál, který o Vondráčkové TV Barrandov vysílá v pondělí od 21:20 hodin. „Všechny děti, ať už jsou z našeho okolí nebo v rodině, nebo za ní přijdou pro podpis, má ráda a dívá se na ně se zalíbením, jako by snad byly její,“ prozrazuje sestra české pěvecké hvězdy.

Jiří Korn na ni zase práskl, že byly doby, kdy byla dost nespolehlivá. „Helena má občas trochu problém s přesností. Párkrát se stalo, že přišla na vystoupení v show Ein Kessel Buntes pozdě,“ tvrdí Korn.

Vondráčková k tomu dodává: „Ležela jsem si hezky na gauči v bytečku, který jsme měli s Helmutem pronajatý, koukala se na televizi, když zazvonil telefon a produkční se mě nervózně ptala, kde jsem. Měla jsem tam tehdy být hvězdou večera, ale už jsem neměla žádnou šanci to stihnout. Strčili tam místo mě Jirku Korna. Dostala jsem na tehdejší dobu velkou pokutu. Bylo to velmi nepříjemné, už bych to nechtěla nikdy zažít.“

Reklama

Další články

Načítám