Hlavní obsah
Článek

Bývalá Miss Helena Houdová (44) se opět odhalila před objektivem a o téměř umělecký snímek se podělila se svými sledujícími. V popisku se rozepsala o strachu, text nejspíš patří každému, kdo ho zrovna potřebuje.

„Strach ukázat sama sebe plně nám už dosloužil. Znám ho tak dobře. Strach, co si budou myslet ostatní. Strach, že mě opustí. Strach, že mě odmítnou. Strach, že nejsem dost. Strach, že mě nebudou mít rádi. Strach být viděna a slyšena. Strach, že mě odsoudí. Strach ze smrti,“ popsala vlastní pocity.

Dále apelovala na ženy, aby si dovolily takové strachy cítit a nebály se být autentické. „Je bezpečné ukázat sama sebe v plné síle. Je bezpečné žít svoji vlastní pravdu. Je bezpečné vědět, že jsi jedinečnou formou v propojení všeho, Jednoty.“

„Teď nastal čas posadit se na trůn svého světa v nahotě svého bytí, svých darů a své jedinečnosti. A rozsvítit se,“ zakončila své duchovní poselství výzvou.

Helena se prezentuje jako velmi spirituální bytost a své myšlenky šíří hlavně prostřednictvím sociálních sítí, kde má desítky tisíc sledujících. S těmi se dělí o moudra, k nimž na své spirituální cestě došla, ale také například o kritiku systému v době pandemie koronaviru či očkování, které nazvala genocidou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám