Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Helena Houdová (44) už před lety našla domov za hranicemi České republiky. Aktuálně je někdejší modelka a královna krásy z roku 1999 spokojená na Bali. Na indonéském ostrově žije i se svými dětmi a do Česka se vrací jen zřídkakdy.

Po rodné hroudě se jí nyní zastesklo. A to kvůli aktuální situaci spojené s pandemií koronaviru. „Dnes jsem poprvé zalitovala, že nejsem v Čechách. S Vámi. Že s Vámi nemůžu vyjít do ulic. Nebo do lesa. Do přírody. Že s Vámi nemůžu jasně ukázat, že nesouhlasím s manipulací. S úmyslnou kontrolou. S odebíráním svobod. Se lží,“ svěřila se Houdová, která má v Česku stále i část své rodiny.

Modelka se dokonce před pár dny nechala slyšet, že je proti vakcinaci. „Co si myslím o vakcinaci, je jedno. Nechci, aby nás rozdělili tím, že si myslím třeba něco jiného. Myslím si, že to je genocida. Ale nebudu nikomu nic vysvětlovat, vyvracet," řekla Super.cz modelka.

Se svými fanoušky a rodinou sice nemůže být fyzicky, rozhodně na ně nepřestává myslet. „Cítím Vaše obavy, Váš strach. Vaši nejistotu. Vaše zoufalství,“ svěřila se Houdová, která se snaží lidem poslat energii a odvahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám