Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svými výroky Helena Houdová (44) nepřestává překvapovat. Práci modelky královna krásy z roku 1999 z velké části pověsila na hřebíček a vydala se alternativním způsobem života. „Modeling pro mě byl vždy prostředek, nebyl to pro mě cíl, mě to nenaplňuje, moje poslání je pomoct ženám, mužům taky, ale většinou ženám, postavit se do své síly a posvátného ženství,“ svěřila Super.cz modelka.

Helena již nějakou dobu pomáhá nejenom ženám, ale i mužům milovat své tělo. Nyní své myšlenky obrátila opět k něžnějšímu pohlaví a promluvila o menstruaci. „Tvoje menstruační krev je posvátná. Jsi ztělesněním božského ženství. Díky své menstruaci můžeš dát život dalšímu člověku,“ stojí v jejích slovech.

„Tvoje krev je jedna z nejvýživnějších tekutin v lidském těle, některé ženy svou krev používají jako pleťovou masku. Menstruace nemusí bolet, když ji přijmeš jako dar, a ne jako prokletí,“ svěřila se Houdová, která svou myšlenkou šokovala řadu fanoušků. „Je nutné si tu posvátnou krev patlat na obličej?“ napsal jí jeden ze sledujících k fotografii. „No fuj, Helenko, prosím vás,“ okomentovala zprávu Houdové další její fanynka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám