Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cítí, že je světoběžnice, a proto nemá Helena Houdová (44) posledních několik let trvalé bydliště a se svými třemi dětmi cestuje. Bývalá modelka a držitelka titulu Miss České republiky 1999 aktuálně pobývá na Bali. I zde tato blonďatá šamanka pracuje na svém vnitřním já a snaží se rozvíjet svůj duševní život.

Nyní Houdová zveřejnila fotku, na níž je zcela nahá na skále.

Při zveřejnění posledního snímku Houdová svým followerům položila i několik otázek, jimiž se sama zabývá. Týkají se například sexuality jako prostředku k sebepoznání či vnitřní síly člověka jako nástroje léčení.

„Co kdyby naše sexualita byla nádherná? Co kdyby Tvoje genitálie byly portálem k vlastní síle tvořit naplněný život, po kterém toužíš? Co kdyby sebepotěšování bylo podporováno rodiči jako sebepoznávací a sebelaskavý proces? Co kdybychom se prostě rozhodli, že naše životní síla může být používána jako nástroj léčení, tvoření, manifestace a využívání? Co kdyby milování bylo cesta k Bohu? K jednotě, po které každý z nás touží? Co kdyby bylo Tvoje tělo posvátné? Co kdyby sis dovolila žít orgasmický život?“ uvedla Helena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám