Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka Miss ČR 1999 a modelka Helena Houdová (44) nechala nahlédnout do své 13. komnaty. Na sociální síti prozradila, že byla jako malá sexuálně zneužívána.

Obtěžování se ale neubránila ani v pubertě. „Tohle je velmi osobní. Jako dítě jsem byla sexuálně zneužívána. Muži mě obtěžovali i jako teenagerku. Byla jsem využita jako nástroj k potěšení i jako dospělá žena, i když jsem řekla ne. Na ulici mě bez dovolení chytali za části mého těla. Za zadek mě chytlo tolik cizích mužů, že to ani nemohu spočítat,“ napsala na svém profilu na sociální síti Houdová, která se k osobní zpovědi odhodlala proto, aby dodala sílu i jiným ženám a mužům, kteří si v životě prošli něčím podobným.

„Trvalo dlouho, než jsem přestala cítit vinu, stud a přestala mít pochybnosti o mé hodnotě a mém těle,“ dodala kráska s tím, že jí trvalo 33 let, než se jí rány zahojily a než odpustila sama sobě i těm, co jí ubližovali.

Trojnásobná maminka Helena Houdová byla provdána za miliardáře Omara Amanta, s nímž má tři děti. Manželství ale nevydrželo. Alternativně založená kráska momentálně cestuje s dětmi po celém světě a věnuje se charitativním aktivitám. Nedávno navštívila i své rodné Česko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám