Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhé pauze se Helena Houdová (44) objevila v Čechách. Nejkrásnější Češka roku 1999, která se naprosto vymyká měřítkům tradiční Miss, přijela do své domoviny na jedenáct dní navštívit příbuzné a zároveň se zúčastnila třetího ročníku RawFestu, festivalu rawfood a zdravého životního stylu. Při té příležitosti se rozpovídala o směru své duchovní cesty a nebyla skoupá ani na naše otázky týkající se soukromí. A že bylo o čem si povídat.

Rodačka z Plzně má za sebou rozvod s otcem svých tří dětí, bohatým americkým podnikatelem a filantropem Omarem Amantem. Dnes už může s klidem v hlase upřímně prohlásit, že ji s exmanželem pojí dobré vztahy, samotný rozvod ale prožívala velmi těžce. „Byla jsem na tom špatně psychicky i fyzicky. Vnímala jsem to jako zprávu duše, abych ji začala poslouchat a následovat. Duše mi dala na výběr, buď dám sama sebe na první místo, nebo umřu.”

V době probíhajícího rozvodu kráska dokonce zkolabovala. „Skončila jsem v nemocnici na kapačkách,” přiznává. Pro matku tří dětí to nebylo jednoduché období, popravdě ale prý Helena musela přijít na to, že se musí soustředit hlavně sama na sebe. „Pořád jsem se snažila někoho v mém okolí zachraňovat, ale zapomínala jsem sama na sebe. To mi naštěstí došlo díky tomuto traumatu,” vysvětluje Helena.

Díky této těžko popsatelné katarzi má prý Helena se svým dnes již exmanželem dokonalý vztah. „Kdykoli svého muže vidím, tak si říkáme, že se milujeme, protože oba vidíme, že to, co se stalo, byl dar. Díky tomu jsem potkala sama sebe.”

Není žádným tajemstvím, že se před nedávnou dobou dala modelka dohromady s moderátorem Tomášem Novotným. Ani tento vztah už ale dál nepokračuje, Helena se nyní prý soustředí plně sama na sebe a je šťastná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám