Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny jsme psali o tom, že Daniela Peštová (53) v New Yorku fotí velkou zakázku. Nyní už je jasné, že českou topmodelku přizvala ke spolupráci značka Victoria’s Secret, která kromě Daniely obnovila spolupráci s takovými hvězdami, jako je například Helena Christensen (55). Daniela se vrací ke spolupráci rok před oslavou padesátých narozenin, Helena září na fotkách v prádle v jednapadesáti.

„Z Danielina úspěchu mám velkou radost. Je to důkaz toho, že úspěšná kariéra může trvat i víc než třicet let. Pokud má člověk ten správný kariérní start, nasazení a dobrý management,“ komentoval modelčinu zakázku její manažer Saša Jány a dodává: „Budu doufat, že Daniela inspiruje mladé dívky, které se k nám do Elite Model Management Prague mohou v této nelehké době hlásit online.“

Životní partnerka obávaného porotce SuperStar Paľa Habery (62) se účastnila andělských přehlídek mezi lety 1997 až 2001 a spolu s Karolínou Kurkovou (40) jsou jedinými Češkami, které byly přizvány na tento post, pro který by většina modelek vraždila.

Pavol Habera nevěděl v SuperStar, kam s očima.

Reklama

Další články

Načítám