Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Freddie Highmore (29) aktuálně září v seriálu Dobrý doktor, ale většina filmových nadšenců si jej bude pamatovat hlavně z role ve filmu Karlík a továrna na čokoládu.

V tomto snímku si zahrál po boku Johnnyho Deppa (60), ale to nebyla jejich první spolupráce. S Johnnym se Freddie potkal už při natáčení filmu Hledání Země Nezemě, kde hrála i Kate Winslet (48). Film inspirovaný knihou Petr Pan se točil rok před Karlíkem a Highmore za své herecké výkony získal několik cen.

V novém seriálu z doktorského prostředí hraje Shauna Murphyho, mladého chirurga s autismem. Dobrý doktor je dílem stejných tvůrců, kteří natočili oblíbeného Dr. House.

Alfred Thomas Highmore se narodil na Valentýna v roce 1992 a svou první roli měl ve filmu Drsný holky po boku Heleny Bonham Carter (57) když mu bylo sedm let. Právě ona a Kate Winslet patří podle zahraničních zdrojů mezi jeho nejoblíbenější herečky a s oběma už měl tu čest si v dětství zahrát.

Reklama

Další články

Načítám