Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Helena Bonham Carter (57) si nikdy nepotrpěla na vymazlený glamour vzhled a její excentrická image pro ni byla natolik charakteristická, že díky ní dostávala i svérázné filmové role. Podívejte, jak se dokázala 'vyladit' během nedávné procházky po Londýně.

Na Oscara i Zlatý globus nominovaná anglická herečka známá z Klubu rváčů, sérii o Harrym Potterovi, Královy řeči, seriálu Koruna či z řady filmů jejího expartnera Tima Burtona, byla v týdnu spatřena u svého bledě modrého Fiatu 500 v ulicích Londýna. Oblékla si hnědý kabát, zpod něhož vyčuhovala barevná sukně s květinovým vzorem, na nohou měla vyšší sportovní obuv. Výstřední outfit pak doladila černou kabelkou a černobílou šálou kolem krku. Nechyběl ani pro herečku typický ‚rozverný‘ účes.

Téměř totožně oděná vyrazila Helena na vycházku s manželem Ryem Dagem Holmboem i během minulého víkendu, kdy jim dělali doprovod i jejich dva čtyřnozí mazlíčci.

S o jednadvacet let mladším historikem umění je herečka ve vztahu od roku 2018. Dali se dohromady necelé čtyři roky po jejím rozchodu s režisérem Timem Burtonem, s nímž Helena tvořila pár třináct let a má s ním rovněž dceru a syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám