Hlavní obsah
Článek

Skvělá herečka, noblesní dáma, charismatem překypující krásná žena. Helen Mirren (78) by mnoho jejích fanoušků bez okolků označilo také za sex symbol, s tím ona ale rázně nesouhlasí. „Skvělá věc na stárnutí je to, že se nad vším tím povznesete. A máte tendenci si myslet: Sex symbol? Co to sakra znamená?“ ptala se na stránkách magazínu Woman.

Podle Mirren se v konverzaci a v životě vůbec nabízejí mnohem zajímavější témata. Ona sama je raději, když se o ni lidé zajímají víc kvůli její práci než kvůli vzhledu. Má co nabídnout.

Na kontě má přes sto filmů a seriálů, z nichž k těm nejznámějším patří Holky z kalendáře, Královna nebo nověji Kateřina Veliká. Fanoušci ji znají také z reklam, spolupracuje mj. se značkou L´Oreal, nebo ze sociálních sítí, kde sdílí pracovní i soukromé záležitosti.

Karanténu herečka strávila v Anglii, dlouhé chvíle si zpříjemnila zahradničením. „Miluji trávit čas na zahradě. Když mám pár hodin volno, zabořím ruce do hlíny. Je to velmi uklidňující, přínosné a pomáhá to udržet chmury, které občas mám, na uzdě,“ uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám