Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Seal (59) se v úterý odpoledne sešel se svou dcerou Leni a jejich přivítání bylo až dojemně vřelé a láskyplné. Osmnáctiletá Leni, kterou Seal vychovával se svou exmanželkou Heidi Klum (50), mu padla okolo krku a pořádně ho k sobě přimáčkla. Zpěvák byl očividně z jejich setkání nadšený úplně stejně a možná i trochu dojatý... Dvojice poté zamířila do restaurace Honor Bar v Beverly Hills, kde společně povečeřeli.

Kráska, která se začíná po vzoru maminky prosazovat v modelingu a minulý týden například zazářila na přehlídce Dolce & Gabbana na Sicílii, vypadala v tričku, volných džínách, teniskách a s vlasy sepnutými skřipcem úplně jinak, než ji známe ze sociálních sítí, kde bývá často už dost sexy. Zpěvák se pak od hlavy až k patě oblékl do bílé a jeho blížící se šedesátku by mu asi nikdo netipoval.

A jak to vlastně celé začalo? Když se Seal začátkem roku 2004 seznámil s Heidi, byla z toho láska jako trám. Německá topmodelka byla tou dobou krátce po rozchodu s italským manažerem ve Formuli 1 Flaviem Briatorem a čekala s ním dítě… Když v květnu přišla na svět malá Leni, byl to právě Seal, kdo byl u jejího porodu a holčičku okamžitě přijal za svou. V roce 2009 ji i oficiálně adoptoval. S Klum pak počal ještě tři děti - syny Henryho (16) a Johana (15) a dceru Lou (12).

V lednu 2012 ale manželé oznámili odloučení a Heidi v dubnu podala žádost o rozvod a krátce nato začala chodit se svým bodyguardem Martinem Kirstenem, pár byl nakonec oficiálně rozveden až o dva a půl roku později, kdy už tvořila pár s obchodníkem Vitem Schnabelem. Do manželství podruhé vstoupila ale až v roce 2019 s o sedmnáct let mladším členem skupiny Tokio Hotel Tomem Kaulitzem.

Seal naopak loni začal randit se svou bývalou osobní asistentkou Laurou Strayer, která pro něj pracovala v době, kdy si bral právě Heidi Klum. Laura s nimi dokonce v roce 2006 bydlela v jednom domě, když mu dělala manažerku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám