Hlavní obsah
Článek

Tak tento pondělní relax na pláži v Miami v podání topmodelky Heidi Klum (50) a hudebníka Toma Kaulitze vypadá na nefalšovanou manželskou idylku… Dvaatřicetiletý člen německého uskupení Tokio Hotel má na svou ženu blahodárné účinky a sedmnáctiletý věkový rozdíl by u nich na první pohled určitě nikdo nehádal.

Dvojici v láskyplném objetí na lehátku zastihli fotografové v pondělí odpoledne a bylo vidět, že si vzájemnou blízkost umí dokonale vychutnat. Heidi je totiž čtyřnásobnou maminkou, a tak jsou u nich chvilky strávené pouze ve dvou asi poměrně vzácné.

Klum dodnes patří mezi nejslavnější bývalé andílky Victoria’s Secret, kromě modelingu se totiž neméně úspěšně prosadila i moderováním nebo jako porotkyně v soutěžích, jako je Germany’s Next Top Model, Project Runway nebo v America’s Got Talent.

Modelce se tak očividně daří kromě profesního života i v tom osobním a s výrazně mladším partnerem jí to klape. Ostatně už po rozchodu s exmanželem Sealem, s nímž má tři děti (a nejstarší dceru Leni pak s Flaviem Briatorem), si vybírala spíš mezi mladšími ročníky. Jejím přítelem byl například v letech 2012 – 2014 její bodyguard Martin Kirsten a následně další tři roky randila s obchodníkem s uměním Vitem Schnabelem, jenž byl o třináct let mladší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám