Hlavní obsah
Článek

Jen to nejlepší z genů své slavné maminky evidentně podělila osmnáctiletá Leni Klum, která po jejím vzoru slibně rozjíždí kariéru modelky. V pondělí se předvedla fanouškům na Instagramu v jednoduchých černých saténových šatech, které vynesla právě její maminka Heidi Klum (50) již v roce 1998.

„Maturiťák v máminých šatech,“ připsala k sérii tří snímků Leni, která debutovala na přehlídkovém mole loni v lednu v Berlíně během týdne módy. Od té doby už předváděla pro řadu značek a na jejím kontě nechybí ani obálky magazínů Glamour nebo módní bible Vogue.

S Heidi má Leni úžasný vztah, ačkoli se nechala slyšet, že fakt není cool, když její maminka tančí, jinak je s ní prý sranda a líbí se jí, jak je sebejistá. V oblibě má i jejího manžela Toma Kaulitze.

„Tom Kaulitz nás požádal o svolení, jestli může naši matku požádat o ruku. Na Vánoce od nás dostali snídani do postele, Tom vytáhl prstýnek a všichni jsme napjatě čekali na matčin souhlas,“ nechala se Leni slyšet v rozhovoru pro německý Vogue.

Ačkoli je jejím biologickým otcem multimilionář Flavio Briatore, za opravdového tátu považovala spíš zpěváka Seala, jenž ji po sňatku s Heidi adoptoval. Z jejich manželství má ještě tři bratry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám