Hlavní obsah
Článek

Heidi Klum (50) vzbudila pozornost napěchovaným dekoltem na světové premiéře nového katastrofického snímku Moonfall. Modelka oblékla latexový kabátek s kalhotami a outfit jí moc slušel.

Heidi se v Hollywoodu nyní pohybuje často, v Los Angeles totiž natáčí novou řadu reality show Německo hledá topmodelku. S německou obdobou původně amerického pořadu přišla v roce 2006 a v únoru se u našich sousedů začne vysílat už 17. série.

Co se týče práce, je Klum na roztrhání. Teprve v září dotočila 16. řadu pořadu Amerika má talent, kde léta zasedá v porotě. A už se prý připravuje na další sezónu.

Kromě toho zvládá také rodinné povinnosti. Je maminkou Leni (17), Henryho (16), Johana (15) a Lou (12), které má z manželství se zpěvákem Sealem. Biologickým otcem nejstarší Leni je italský milionář Flavio Briatore, Seal si ji ale později adoptoval. V roce 2019 se Heidi provdala za mladšího muzikanta Toma Kaulitze známého ze skupiny Tokio Hotel.

V hlavních rolích v Moonfall se představí Halle Berry a Patrick Wilson a v českých kinech můžete film vidět od 3. února.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám