Hlavní obsah
Článek

Zahraniční celebrity berou Halloween velmi vážně, a to ať už je dovoleno pořádat večírky, nebo kvůli koronavirovým restrikcím nikoliv. Kdo se zkrátka nevyfotí na Instagram v nějaké povedené masce či kostýmu, jako by nebyl.

Pravidelně je halloweenskou královnou modelka Heidi Klum (50), která sama pořádá maškarní pro přátele z řad slavných osobností. Každoročně vynese kostým, na kterém si dá pořádně záležet. Namaskování obvykle trvá hodiny a krásnou modelku pak vůbec nelze poznat.

Kvůli pandemii musela Klum už podruhé za sebou opulentní večírek zrušit, ale to neznamená, že se vykašlala i na svůj kostým. Převlékla se za červenovlasou číču a bujné poprsí vystavila v korzetu. Dlouhé nohy navlékla do síťovaných punčoch a obličej si pomalovala barvami. Poznal by ji jen málokdo.

Modelčin manžel, muzikant Tom Kaulitz šel letos za myšáka a působil opravdu trochu strašidelně. Hvězdná dvojice nicméně nebyla jediná, kdo se při vymýšlení kostýmu vyřádil.

Kourtney Kardashian (44) se snoubencem Travisem Barkerem se převlékli za Clarence a Alabamu z trháku Pravdivá romance, zpěvačka Ariana Grande (30) se proměnila v Netvora z Černé laguny, a dokonce i z Angeliny Jolie (48) se na chvíli stala roztomilá žirafa. Tori Spelling (50) pak překvapila v odvážném převleku za zombie nevěstu.

Jak se slavní letos na Halloween vymódili, se můžete podívat v naší galerii. V anketě pak hlasujte, komu se kostým podle vás nejvíc povedl.

Kdo měl podle vás letos na Halloween nejpovedenější kostým?
Heidi Klum s manželem
6,2 %
Gwen Stefani
4,1 %
Kourtney Kardashian a Travis Barker
1,9 %
Ariana Grande
61,6 %
Angelina Jolie
2,1 %
Gemma Chan a Richard Madden
1,8 %
Taylor Swift
1,8 %
Tori Spelling
4,3 %
Alessandra Ambrosio
14 %
Lizzo
2,2 %
Celkem hlasovalo 12421 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám