Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Heidi Klum (50) se rozhodla, že nechá fanoušky nahlédnout do svého víkendového rána. S manželem, hudebníkem Tomem Kaulitzem, si ho užili na slunečné terase.

Klum na sociální síti sdílela celou sérii snímků, na kterých jsou ona a její muž, oba polonazí, buď sami, nebo v objetí. Přidala i pár detailů: na snubní prstýnek nebo na květináče za oknem. Fanoušci si ale víc všímali odrazu modelčina těla. „Je víkend!“ napsala prostě Heidi k fotkám.

Heidi Klum a její manžel Tom Kaulitz tráví karanténu ve slunečném Los Angeles (posuňte šipkou vpravo)

Zobrazit příspěvek na Instagramu

IT’S THE WEEKEND ❤️

Příspěvek sdílený Heidi Klum (@heidiklum), Kvě 16, 2020 v 6:53 PDT

Klum a Kaulitz oslavili první výročí svatby. Vzali se loni koncem února, party s širším okruhem přátel proběhla později, v létě na ostrově Capri.

Víc než v modelingu se Klum v posledních letech profiluje v televizní zábavě. Je porotkyní v pěvecké show America´s Got Talent i v německé reality show Germany´s Next Topmodel a nedávno skončila první série jejího vlastního pořadu Making The Cut, který zároveň moderuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám