Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heidi Klum (50) s manželem Tomem Kaulitzem jsou odděleně v domácí karanténě. Modelka sdílela na sociálních sítích video, jak manžela líbá přes sklo, zatímco čekají na výsledky testů na koronavirus. Těch se už dočkal modelčin choť a byly negativní. Na svoje vlastní výsledky však modelka, která začátkem minulého týdne onemocněla, buď stále čeká, nebo se s nimi jen nesvěřila světu.

O bratrově zdravotním stavu informoval ve svých Instastories Bill Kaulitz, s nímž působí ve skupině Tokio Hotel. O výsledcích Heidi však zatím nepadlo ani slovo. Modelka se nechala testovat poté, co během natáčení pořadu Amerika má talent onemocněla a nemohla tak točit. Z důvodu nedostatku testovacích souprav v USA se však podrobila testům až o několik dní později.

Mezitím se její manžel vrátil z turné a sám se cítil nemocen. Pár se tak rozhodl separovat a tráví čas odděleně. V případě Kaulitze je však už jisté, že se nejedná o koronavirus. Nezbývá než doufat, že na tom modelčiny výsledky budou obdobně a pár, který i rok po svatbě působí velmi zamilovaně, se bude moci co nevidět líbat nejen přes sklo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám