Hlavní obsah
Článek

Minimálně stejně jako pracovní záležitosti zajímá fanoušky celebrit také jejich soukromý život. Modelka Heidi Klum (50) se tím řídí a své sledující do něj nechává pravidelně nahlédnout. Aktuálně sdílí momenty z Mexika, kam odjela s manželem Tomem Kaulitzem (30) na dovolenou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

......... as long as its you and I ❤️

Příspěvek sdílený Heidi Klum (@heidiklum), Lis 28, 2019 v 6:37 PST

Za kytaristu kapely Tokio Hotel se modelka vdala letos v únoru, jen dva měsíce po zásnubách, které oznámila loni na Vánoce. O jejich vztahu se začalo mluvit na jaře 2018. Na něčí vkus může jít možná o rychlý sled událostí, modelka si je však svými city k o 16 let mladšímu muzikantovi jistá. Komentáře ke společným fotkám, které na sociálních sítích sdílí, nejsou ničím jiným než milostnými vyznáními.

„Vdaná jsem byla dvakrát, ale stále věřím v manželství. I když jsem to dvakrát pokazila. Asi mi to moc nejde. Ale našla jsem skvělou osobu. Uvidíme, co se stane,“ uvedla už v době počátku vztahu s hudebníkem Klum.

Před Kaulitzem modelka tři roky randila s obchodníkem Vitem Schnabelem. Vdaná byla dvakrát, za stylistu Rica Pipina a poté za zpěváka Seala, se kterým má tři děti. Nejstarší dcera se narodila ze vztahu s podnikatelem Flaviem Briatorem.

Kaulitz byl v minulosti ženatý s německou modelkou Riou Sommerfield.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám