Hlavní obsah
Článek

Jestli lze nějakou celebritu považovat za královnu halloweenských kostýmů, je to bezesporu Heidi Klum (50). Svými maskami každoročně baví hosty svého večírku i celý svět a na jejich tvorbě si dává řádně záležet.

V maskérně tráví hodiny, ale výsledek vždy stojí za to. Fanoušky pobavila už maskou Jessicy Rabbit, stařenkou, opicí, mrtvolou nebo vlkodlakem. Loni oslnili s manželem Tomem Kaulitzem jako Fiona a Shrek z oblíbené pohádky.

Všichni se proto těšili, s čím Heidi přijde letos. Tohle ale nejspíš nikdo nečekal. Jako hostitelka své pověstné halloweenské party přivítala hosty v kostýmu robotické mimozemšťanky. Krásnou modelku byste pod masou latexu a make-upu ani nepoznali. Kostým dovedla k absolutní dokonalosti, nechyběla ani umělá střeva, která jí vykukovala z břicha, nebo obnažený mozek či kusy svalů.

I letos ji doprovodil manžel, který se převlékl za zkrvaveného kosmonauta, a poskytl i příběh k jejich převlekům. „Byl jsem na misi v jiném vesmíru a hledal novou planetu, ale našel jsem ji a přivedl ji k nám, aby nám mohla poskytnout nějaké užitečné informace,“ sdělil Entertainment Tonight kytarista skupiny Tokio Hotel.

Na konci večera modelka přiznala únavu, v maskérně tentokrát strávila neuvěřitelných 13 hodin. „Úplně jsem ztratila pojem o čase,“ svěřila ET. Tom na tom byl o něco lépe, převléknout se za kosmonauta mu trvalo „pouhé“ 4 hodiny. To je v podstatě nic oproti loňskému Shrekovi, jak hudebník sám uznal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám