Hlavní obsah
Článek

O tom, že Američané berou Halloween velmi vážně, není nejmenších pochyb. Do kostýmů se už dávno nepřevlékají jenom děti, které jdou koledovat, ale i dospělí, kteří v převlecích obráží večírky. Celebrity nejsou výjimkou.

I letos oblíbený svátek řada z nich pojala ve velkém stylu. Většina slavných dam volí převleky v podobě sexy verzí čehokoliv, co je napadne. Od námořnice jako u Paris Hilton (43), uklízečky v případě Madison Beer, až po sexy roztleskávačku v podání Winnie Harlow (29).

Populární jsou stále i hororové postavy, za kostlivce si letos vyšla britská moderátorka Maya Jama, za Carrie ze stejnojmenného hororu pak dcera Aleca Baldwina a Kim Basinger Ireland (28). O něco méně kůže pak odhalila modelka Jasmine Tookes, která ovšem v kostýmu růžového Power Rangera rozhodně nezapadla.

Mezi slavnými páry pak vyčnívali Nicki Minaj (41) s manželem Kennethem Pettym, kteří se při profesionálním focení předvedli jako Harley Quinn a Joker. Na večírku Paris Hilton zaujali také Heidi Klum (50) s manželem Tomem Kaulitzem. Ti se později překonali ještě na vlastní párty, kde Heidi letos šokovala kostýmem mimozemšťanky. Jak to slavným o letošním Halloweenu slušelo, se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám