Hlavní obsah
Článek

Je opravdu k nevíře, jak sexy modelka Heidi Klum (50) je, i když nemá make-up a pózuje s rozcuchanými vlasy. V bikinách s pikantním motivem chilli papriček, pizzy a špaget se zvěčnila na svém instagramovém účtu a snad nikdy nevypadala lépe.

Německá topmodelka má jistě spoustu důvodů k radosti a spokojenosti. Nedávno vyšlo najevo, že se již začátkem roku provdala za partnera Toma Kaulitze (29). Hudebník ji požádal o ruku na sklonku loňského roku a sňatek uzavřeli na tajňačku.

Už jako vdaná paní vyrazila se svým mužem do Itálie, kde by mimochodem měla proběhnout druhá veselka. Podle Daily Mailu by se měli vzít u ostrova Capri na jachtě, kterou si pronajali od přátel.

Neměli by chybět ani hvězdní hosté a všechny modelčiny ratolesti. Tomu, že jsou informace pravdivé, nasvědčuje i fakt, že se Tom jel nedávno s bratrem Billem vyřádit do Vegas, kde tři dny údajně probíhala jeho rozlučka se svobodou.

Mezitím se jeho choť věnovala natáčení nového projektu Making the Cut. Uvidíme, jestli se tedy v nejbližších dnech dočkáme i modelčiných snímků v bílém.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám