Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve v květnu loňského roku potvrdili vztah a na Štědrý den už oznámili zásnuby. Modelka Heidi Klum (50) si je vztahem s o 16 let mladším muzikantem tak jistá, že se žene do třetí svatby. Tak snad to bude do třetice všeho dobrého.

Štěstí modelingová hvězda 90. let a čtyřnásobná máma našla v náruči teprve devětadvacetiletého Toma Kaulitze, kytaristy z kapely Tokio Hotel. I ten už má za sebou jedno manželství, s německou modelkou Riou Sommerfield se rozvedl loni.

Přestože modelčiny svazky s hercem Ricem Pipinem a zpěvákem Sealem zkrachovaly, na instituci jako takovou nezanevřela, jak řekla Ellen DeGeneres. „Pořád věřím v lásku a manželství, i když už jsem dvakrát selhala a nejsem v tom dobrá,“ řekla v Ellenině show. „Našla jsem skvělého člověka, tak uvidíme, co se stane,“ dodala Heidi s tím, že její milý má „úžasné tělo“. Na tom sice vztah nevybuduje, ale na škodu to rozhodně není.

Na Zlaté glóby Heidi vynesla černou róbu posázenou barevnými kvítky, na následnou after party pak jednoduchou stříbrnou. Oči všech ale směřovaly hlavně na její levý prsteníček, který zdobí velký černý kámen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám