Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heidi Klum (50) nažhavila fanoušky nedávnými snímky, které sdílela na svém instagramovém účtu. Z dovolené v Mexiku se pochlubila černobílou fotkou v bikinách, ale také snímkem nahoře bez od bazénu. Heidi vypadá v plavkách bezvadně a fanoušci jsou unešení z jejího perfektního těla.

Útěk do Mexika si užívala plnými doušky s partnerem Tomem Kaulitzem (29), ale také s jeho bratrem Billem, s dětmi a přáteli. Na společných snímcích pár vypadá spokojeně a stále velmi zamilovaně. Roztomilé něžnosti sdílí i na svých instastories, ani po několika měsících vztahu je neomrzely, ba naopak. Kaulitz dokázal svou nehynoucí lásku k Heidi i o letošním Halloweenu, kdy se společně převlékli za Shreka a Fionu.

Dvojice randí od první poloviny letošního roku a jsou téměř nerozluční. Před tím byla Heidi ve vztahu s newyorským prodejcem umění Vitem Schnabelem. Modelčini přátelé tvrdí, že ji takhle spokojenou snad nikdy neviděli. Doufejme, že jim láska vydrží co nejdéle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám