Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Heidi Klum (50) si každý rok dává na svém halloweenském kostýmu záležet jako nikdo jiný. Letos tomu nebylo jinak. Svůj vymakaný převlek zlobryně ze Shreka předvedla v plné parádě na večírku v New Yorku. O něco prsatější Fionu, než jak ji známe v originále, doprovodil i povedený Shrek. Pod jeho maskou se neskrýval nikdo jiný než modelčin přítel Tom Kaulitz (29).

Pár strávil v maskérně hodiny a kostýmy byly propracované opravdu do nejmenších detailů. Modelčiny jinak drobné ruce se proměnily v obří pracky, stejně jako její chodidla. Dokonce i jejich šaty byly přesnými replikami těch, které měli kreslení hrdinové v oblíbeném animáku.

Fanoušci slavné modelky se každý rok nemohou dočkat, až jim na svém Instagramu prozradí, jaký bude její kostým. Jen pro připomenutí v minulosti zazářila například jako Jessica Rabbit, vlkodlak z Jacksonova klipu k písni Thriller, stařenka nebo opravdu povedený motýl. Heidi zkrátka, co se kostýmů týče, nemá konkurenci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám