Hlavní obsah
Článek

V pátek oslavila 45. narozeniny, ale do starého železa rozhodně nepatří. Zatímco jiné modelky míří ještě před čtyřicítkou do předčasného důchodu, Heidi Klum (50) je stále na vrcholu sil.

Čtyřnásobná matka sexy tělíčko obnažuje nejen k reklamním účelům, ale občas se svlékne i kvůli bohulibé činnosti. Její nahé tělo totiž působí jako magnet. Ať už Heidi propaguje spodní prádlo či reality show Německo hledá topmodelku, odhaluje dostatek kůže.

Slavná blondýnka vstoupila do světa modelingu ve svých 18 letech, kdy zvítězila v soutěži Model 92. Nejspíš neexistuje módní časopis, na jehož titulce by se Heidi neusmívala. Její sexy křivky vynikly i na přehlídkách značky Victoria´s Secret.

Klum má čtrnáctiletou dceru Leni, jejímž otcem je italský podnikatel Flavio Briatore. Devět let byla manželkou Seala, s nímž má Henryho (12), Johana (11) a Lou (8). Po rozvodu modelka přišla na chuť zajíčkům. Tři roky byl jejím partnerem kurátor umění Vito Schnabel (31). Letos Heidi ulovila ještě mladšího zajíčka. Prožívá vášnivý románek s Tomem Kaulitzem (28) z kapely Tokio Hotel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám