Hlavní obsah
Článek

Je slavnou dodavatelkou sebedůvěry všem korpulentním ženám světa. Modelkou, která zvítězila nad donedávna neporazitelnou armádou bigotních návrhářů ´staré školy´. Osobností, jež ve světě vysoké módy zásadní hendikep, své objemné proporce, proměnila enormní zarputilostí v oceňovanou devizu.

Ve středu se však topmodelka Ashley Graham (36), která otevřela dveře revolučnímu náhledu na ženskou krásu, přidala k téměř kolektivnímu faux pas na galavečeru amfAR. Jak u ní bývá zvykem, na slavnostní mezinárodní akci americké Nadace pro výzkum AIDS, která se konala v ikonické budově bývalé newyorské burzy a kde krom slavných celebrit nesmějí každoročně chybět zástupci největších boháčů planety, dorazila v nádherných, a přitom jednoduchých modrých šatech.

Ty jí předurčovaly stát se jasnou ozdobou této velkolepé akce. Pokud by ovšem, a v tom je ten háček, neměly tak strašně dlouhý rozparek. Ashley ho totiž, pod neustálým dohledem přítomných novinářů, neuhlídala. A tím se zařadila hlavně po bok další slavné Američanky, zpěvačky Halsey (23). Fotky jejích kalhotek totiž poté, co neuhlídala rozparek, rázem oblétly celý svět.

Nekonečný průzor pod šaty potrápil i německou topmodelku Heidi Klum (50). Ostřílené profesionálce se ho však podařilo zkrotit a udržet pod kontrolou. Sice za cenu toho, že jeho revizi obětovala po dobu celé akce jednu svoji ruku, ale zvládla to. Ashley takové štěstí bohužel neměla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám