Hlavní obsah
Článek

Krajka je jejím oblíbeným materiálem. Aby také ne, vždyť pod krajkovými šaty vynikne nejlépe její stále skvostná postava. A tak ani nyní modelka Heidi Klum (50) nezklamala a na slavnostním večeru pořádaném u příležitosti jubilejního 60. ročníku předávání cen Grammy se objevila ´oblečená, neoblečená´, jak je jejím zvykem. Černé prádélko ale pod šaty tentokrát přiznala.

Samozřejmě, že krásná Heidi k sobě i ve svých 44 letech rychle strhla pozornost. Vždyť ve své věkové kategorii prakticky neměla v sále newyorské Madison Square Garden konkurenci. A to si všechny přítomné dámy na svém zevnějšku daly zjevně velmi záležet.

Topmodelka, která se v roce 1999 stala vůbec prvním německým andílkem stáje výrobce luxusního spodního prádla Victoria's Secret, je dnes už čtyřnásobnou matkou. Krom vlastní kolekce plavek, kterou si sama propaguje, je momentálně hlavním zdrojem jejího příjmu reality show Německo hledá topmodelku. Ostatně v promo kampani k tomuto projektu bylo ústředním tématem také její tělo, navíc nahoře bez.

Bývalá manželka britské soulové hvězdy, zpěváka Seala (rozvedli se po devíti letech v roce 2014) je momentálně bez partnera. Sice její srdce nakrátko zahořelo pro o 13 let mladšího milence, kurátora umění Vita Schnabela (31), loni se ale rozešli. Ačkoliv, některá západní média čile spekulují, že společně strávili oslavy příchodu Nového roku (např. poslední číslo newyorského časopisu Star Magazine upozornilo, že se jednalo o Bali) společná fotografie odtud ale neexistuje a Heidi nic takového nepotvrdila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám